• 18.000+ Trustpilot reviews
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Direct uit voorraad geleverd
  • Direct uit voorraad geleverd, gratis in huis vanaf € 25,-

Veelgestelde vragen over retouren


Hoe stuur ik mijn producten terug?

De makkelijkste manier om uw product te retourneren is door contact op te nemen met onze klantenservice. Wij sturen u dan een passend retourformulier waarmee u uw bestelling aan ons kunt retourneren.

Is mijn retour aangekomen bij jullie?

Zodra uw product bij onze retourenafdeling binnen is gekomen, laten we u dit middels een ontvangstbevestiging per e-mail weten. Uiteraard gaat hier wel enige verwerkingstijd overheen. Ziet u bijvoorbeeld op de Track en Trace code van van uw retour dat uw pakket bij ons is afgeleverd, maar heeft u nog geen mail ontvangen? Dan kunt u altijd gerust contact opnemen met 1 van onze medewerkers. Zo kunnen wij kijken waar uw pakket zich bevindt en zorgen wij voor de passende oplossing.

Mijn product is terug van reparatie, maar nog steeds defect. Wat nu?

Dat is wel heel erg vervelend. Zeker omdat u nu voor de tweede keer een defect product heeft ontvangen. Indien u contact opneemt met onze klantenservice, zorgen wij voor een passende oplossing voor u.

Ik heb nog geen retourformulier ontvangen?

Heeft u een retourformulier aangevraagd bij ons maar heeft u deze nog niet ontvangen per e-mail? Wellicht kunt u in uw SPAM box kijken of daar het mailtje in terecht is gekomen. Is daar ook niets in te vinden? Dan adviseren wij om nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice. Zo kunnen wij het nogmaals versturen naar u.

 

Klantenservice contact gegevens:

Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur 

Email: support@wilpe.com