• 18.000+ Trustpilot reviews
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Direct uit voorraad geleverd
  • Direct uit voorraad geleverd, gratis in huis vanaf € 25,-

Terugbetaling & overige vragen


Op welke manier wordt uw geld teruggestort?

Hoe wij u terugbetalen ligt volledig aan op welke manier u heeft betaald.

Heeft u met iDEAL betaald? Dan boeken wij de betaling terug op uw rekening. Wanneer u met uw creditcard heeft betaald en u heeft uw volledige bestelling geretourneerd, dan storten we het bedrag terug op uw creditcard. Heeft u maar een gedeelte van uw bestelling retour gestuurd? Dan storten we het geld naar uw opgegeven rekeningnummer. Wanneer uw rekeningnummer niet bekend is bij ons, vragen we u vriendelijk deze aan ons door te geven.

Kan ik de status van mijn terugbetaling vinden?

U kunt helaas de status van de terugbetaling niet terugvinden. Wilpe kan u verzekeren dat de betalingen binnen 2 werkdagen na afhandeling van de retourzending is voldaan. Zodra de terugbetaling is voldaan, zult u hiervan een creditfactuur van ontvangen per e-mail.

Ik heb geen terugbetaling ontvangen.

Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u uw terugbetaling nog niet heb ontvangen. Het verschilt per bank hoe lang het duurt voordat de terugbetaling op jouw rekening staat. Wilpe heeft max. 2 weken de tijd na ontvangst van uw retour om deze te behandelen. Binnen deze tijd zal dan ook het geld worden teruggestort naar de rekening waarmee de order is betaald.

Ik heb geen factuur ontvangen.

Al onze facturen worden digitaal per mail naar u verstuurd. Dit geldt zowel voor de factuur van uw bestelling als voor de credit factuur. Heeft u deze niet ontvangen, en ook niet in je SPAM box? U kunt deze dan zelf eenvoudig handmatig downloaden in uw Wilpe account. Heeft u geen account? Neem dan contact op met de klantenservice en zorg ervoor dat u uw ordernummer bij de hand hebt. Wij sturen u dan direct de juiste factuur toe.

 

Klantenservice contact gegevens:

Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur 

Email: support@wilpe.com