• 18.000+ Trustpilot reviews
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Direct uit voorraad geleverd
  • Direct uit voorraad geleverd, gratis in huis vanaf € 25,-

Pakket niet ontvangen en overige vragen


Ik heb mijn pakket niet mogen ontvangen

Verwacht u een pakketje van ons, maar heeft u deze nog niet ontvangen? Dat is natuurlijk erg vervelend, maar u hoeft zich geen zorgen te maken! Bekijk eerst de onderstaande punten:

1. Controleer de Track en Track code van uw pakket

In de verzendbevestiging kunt u de Track & Trace code vinden. Controleer aan de hand van deze code op het tijdvak van levering mogelijk is verschoven.

Heeft u geen Track & Trace code ontvangen? Dan kan het zijn dat deze mail in uw SPAM box (ongewenst) is gekomen of dat het is verzonden als een brievenbus pakketje. Brievenbus pakketten hebben namelijk geen traceer code. Mocht u er niet uitkomen, kunt u altijd contact met ons opnemen.


2. Controleer het afleveradres 

Natuurlijk dient u het juiste afleveradres in te voeren. U zou kunnen kijken of het afleveradres goed op de Track en Trace code staat. Helaas is het afleveradres niet meer te wijzigen wanneer wij uw bestelling al hebben overhandigt aan de vervoerder. Neem contact met ons op om het juiste adres door te geven en onze medewerkers zullen kijken wat de beste oplossing is voor uw situatie.


3. Controleer uw brievenbus

Geeft de Track & Trace code aan dat uw pakket is afgeleverd maar u heeft niks ontvangen? Wij adviseren om uw brievenbus te controleren. Daar zit vaak een Niet Thuis-bericht van de transporteur. Mogelijk is uw pakket bij de buren bezorgd of heeft de bezorger een nieuw bezorgmoment ingepland. Heeft u ook geen Niet Thuis-bericht ontvangen? Dat hoort natuurlijk niet. Neem dan meteen contact op met onze klantenservice en zij zullen jou helpen.

Mijn product is beschadigd geleverd

Al onze bestellingen pakken wij zorgvuldig in. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat uw product/bestelling beschadigd aankomt. Maak meteen foto's van de beschadiging en stuur deze met toelichting naar onze klantenservice per e-mail. Zij zullen binnen 4 werkuren meteen reageren met de beste oplossing.

Ik heb geen factuur ontvangen

Heeft u geen factuur kunnen vinden in de doos waarmee uw bestelling is verstuurd? Dat kan goed kloppen. Alle facturen worden namelijk per bijlage verstuurd tijdens de orderbevestiging. Kunt u de factuur ook niet in je mailbox vinden? Dan kunt u doormiddel van uw Wilpe account deze handmatig downloaden.

Bij achteraf betalen via Klarna gaat het echter iets anders. Klarna stuurt na enkele werkdagen na plaatsing van je bestelling een factuur per e-mail naar u toe. Heeft u deze na 1 week nog steeds niet ontvangen? Dan kunt u deze aanvragen op https://www.klarna.com/nl/klantenservice


Mocht u nog overige vragen, horen wij het graag. Wij beantwoorden deze graag!

Klantenservice contact gegevens:

Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur 

Email: support@wilpe.com