• 18.000+ Trustpilot reviews
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Direct uit voorraad geleverd
  • Direct uit voorraad geleverd, gratis in huis vanaf € 25,-

Niet tevreden? Geld terug!


Wilpe streeft naar tevredenheid, we zijn dan ook pas tevreden wanneer u blij wordt van onze service. Mocht u onverhoopt niet blij worden van uw bestelling, meld het ons!

Wilpe is inmiddels uitgegroeid tot de grootste aanbieder op gebied van alles op, om en in uw huis, sport, gereedschap, elektronica, huisdieren en gekke gadgets.

Niet alleen hebben we van elke product alle onderscheidende types en merken voor handen, ook besteld u eenvoudig al uw benodigdheden of het nu gaat om bouwmaterialen, een snoeischaar, nieuwe werkschoenen of kattenvoer. Onze inkopers werken dagelijks met de grootste merken samen om de laagste prijs voor u te garanderen.

Het grootste gedeelte van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar, voor deze producten geldt: Voor 9.00 uur besteld, morgen in huis! Onze levertijd is uiterlijk 10 werkdagen. Backorders kunnen voorkomen, we zullen u op de hoogte houden van uw zending per email. Mocht een levertijd langer zijn dan 5 werkdagen dan staat die expliciet bij het artikel vermeld. Pakketten van normale afmetingen worden over het algemeen via Post.nl verzonden. Afwijkende formaten worden door middel van DPD, UPC of special transport geleverd.


Door opslag in verschillende magazijnen kunnen deelleveringen voorkomen. Wanneer de levertijd onverhoopt wordt overschreden, dan wordt u hier per e-mail van op de hoogte gebracht.


Let op: Bij betaling middels eenmalige machtiging of overboeking wordt de bestelling 1 tot 2 werkdagen nadat wij de betaling hebben ontvangen uitgeleverd.


Mocht u vragen hebben schroom het dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice, we staan u graag tot dienst.

 

 

Klantenservice contact gegevens:

Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur 

Email: support@wilpe.com