• 18.000+ Trustpilot reviews
  • Gratis verzending vanaf € 25,-
  • Kosteloos achteraf betalen
  • Direct uit voorraad geleverd
  • Direct uit voorraad geleverd, gratis in huis vanaf € 25,-

Betaling mislukt of geweigerd?


Betaling via iDEAL mislukt?

Is uw betaling via iDEAL mislukt? Controleer dan eerst even of het geld is afgeschreven of niet. Is dit niet het geval? Dan kunt u direct opnieuw een bestelling plaatsen.


Is het geld wel van uw bankrekening afgeschreven maar heeft u na een uur nog geen orderbevestiging per e-mail ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice en zoek uw transactienummer op. Deze staat altijd bij de afschrijving vermeld. Onze klantenservice helpt u graag verder.

Transactie geweigerd via Klarna?

Wilt u gebruik maken van achteraf betalen via Klarna, maar wordt uw transactie geweigerd? Dat is natuurlijk erg vervelend. Wellicht komt het door de webbrowser die u gebruikt voor het bestellen. Soms zit er ongemerkt een fout die het blokkeert om uw bestelling te plaatsen. Wij adviseren hierdoor om de bestelling op een andere webbrowser te plaatsen. Enkele voorbeelden van webbrowsers zijn Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Firefox etc.

 

Mocht u er alsnog niet uitkomen, helpen wij u graag verder zodat u zo snel mogelijk uw bestelling in ontvangst kunt nemen. U kunt ons bereiken op de volgende manieren:

 

Klantenservice contact gegevens:

Op werkdagen van 8:00 tot 17:00 uur 

Email: support@wilpe.com